Termeni și condiții de utilizare

Magazinul online www.premiereflowers.ro este administrat de Premiere ADB S.R.L., cu sediul social în Strada Nicolae Bălcescu, nr. 12A, Iasi, Romania, avand codul de inregistrare fiscala28323842, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. F22/699/2011, telefon: +40 740 243 143.

Premiere ADB S.R.L. depune eforturi pentru mentinerea corectitudinii informatiilor afisate pe magazinul nostru online. Cu toate acestea, avand in vedere posibile erori cu privire la aceste informatii, precizam ca imaginea produselor are caracter informativ, iar produsele livrate pot diferi de imagini, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara notificare prealabila de catre producatori. De esemenea, unele caracteristici sau pretul produselor prezentate pe site, pot fi modificate fara preaviz sau pot contine erori de operare.
Promotiile si ofertele prezente pe magazinul nostru online sunt valabile in limita stocului disponibil.

Definitie si termeni utilizati:

UTILIZATOR: persoana care acceseaza magazinul nostru online, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Termenii si Conditiile de Utilizare, prin finalizarea procesului de inregistrare.

CLIENT:persoana fizica sau persoana juridica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre www.premiereflowers.ro (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre Premiere si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui CONT.

UTILIZARE ABUZIVA: utilizarea magazinului nostru online intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor sau prevederilor legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii companiei noastre sau celorlalti utilizatori.

COMANDA: document electronic, generat ca urmare a accesarii magazinului online de catre un CLIENT, ce intervine ca forma contractuala intre Premiere ADB S.R.L. si acesta din urma.

CONTRACT: o COMANDA confirmata de catre Premiere ADB S.R.L., prin care suntem de acord sa livram CLIENTULUI produsele solicitate de acesta, iar CLIENTUL este de acord sa efectueze plata acestora.

UTILIZATORII www.premiereflowers.ro sunt rugati sa citeasca cu atentie termenii si conditiile de utilizare ce guverneaza desfasurarea tuturor operatiunilor si a raporturilor intre parti fiind considerate prevederi minimale aplicabile ce se adauga prevederilor legislatiei romanesti in vigoare. Termenii si conditiile pot fi modificate oricand prin actualizarea continutului acestui document, aceste modificari devenind obligatorii cu efect imediat pentru toti UTILIZATORII.

CONT– sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client/Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site (Comenzi, facturi fiscale, garantii Bunuri, etc.).

SITE – domeniul www.premiereflowers.ro si subdomeniile acestuia.

NEWSLETTER – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS) asupra Bunurilor si/sau a promotiilor desfasurate de Vanzator intr-o anumita perioada, fara nici un angajament din partea Vanzatorului cu referire la informatiile continute de acesta.

REVIEW – o evaluare scrisa de catre beneficiarul unui produs sau serviciu, evaluare redactata pe baza experientei personale si capacitatii acestuia de a realiza comentarii calitative și de a spune daca produsul sau serviciul respecta sau nu specificatiile mentionate de catre producator.

Prin accesarea www.premiereflowers.ro UTILIZATORII sunt de acord sa respecte termenii si conditiile prezentate in continuare, precum si legislatia in vigoarea pe teritoriul Romaniei.

COMANDA

Utlizatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Bunurilor si/sau Serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate expres. O data adaugat in cosul de cumparaturi, un Bun si/sau un Serviciu este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui Bun/Serviciu in cosul de cumparaturi, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului/Serviciului. Se considera comanda confirmata, doar in cazul in care veti primi o confirmare telefonica sau prin email, la datele lasate de catre Cumparator.
Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.
Prin finalizarea Comenzii, Utlizatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.
Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, telefonic sau prin email, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in urmatoarele situatii:

neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;

datele furnizate de catre Client/Cumparator/utilizator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;

produsul/produsele din comanda nu este/sunt in stoc;

comanda nu a fost confirmata de catre Vanzator, telefonic sau prin email.

OBIECTUL CONTRACTULUI

Obiectul CONTRACTULUI il constituie produsul/produsele cu privire la care CLIENTUL si-a exprimat optiunea de a le cumpara, prin generarea unei COMENZI pe www.premiereflowers.ro confirmata de catre personalul de vanzari al companiei noastre, prin email sau telefonic. Produsul/produsele are/au caracteristicile mentionate pe magazinul online. Avand in vedere posibile erori, precizam ca imaginea produselor are caracter informativ, iar produsele livrate pot diferi de imagini, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara notificare prealabila de catre producatori. De esemenea, unele caracteristici sau pretul produselor prezentate pe site, pot fi modificate fara preaviz sau pot contine erori de operare.

CONFIDENTIALITATE si PUBLICITATE

Datele personale introduse de catre utilizator pe www.premiereflowers.ro vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site.
Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., iar acestea nu vor fi furnizate sau vandute unei terte parti.
Premiere ADB S.R.L. nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

LIVRAREA BUNURILOR

Vanzatorul pune la dispozitie propriul sistem de de curierat, gratuit la comenzi de peste 250 lei, sau contra costa – 30 lei pentru comenzi in zona Iasului / 50 lei in zona metropolitana. De asemenea, exista posibilitatea de ridicare de la sediul situat pe Strada Nicolae Bălcescu, nr. 12A, Iași . Plata se poate face prin transfer bancar direct (OP) sau ramburs, conform optiunii clientului.

Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare. El va efectua livrarea Bunurilor si Serviciilor numai pe teritoriul Iasului.

POLITICA DE RETURNARE

Produsele achiziționate la distanță se pot returna în termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului conform Ordonanței de Guvern nr.34/ 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative.

Potrivit aceleași OUG, ART. 16 Exceptări de la dreptul de retragere, produsele configurate, personalizate la solicitarea utilizatorului/ clientului si furnizarea de produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid, nu se supun returului.