Mulțumim pentru decorul impecabil cu ajutorul căruia ne-ati făurit o nunta de poveste! Aranjamentele florale au fost superbe ca aspect, cromatica si prospețime.
De asemenea, va mulțumim ca ne-ati fost alături la fiecare pas al pregatirilor si ca ati răspuns prompt si eficient tuturor solicitărilor noastre, chiar si atunci cand au fost anunțate mai din scurt.

Va recomandam cu drag si vom colabora cu placere cu voi si la evenimentele viitoare!

Sonia Iuliana Dinulescu

Multumim intregii echipe Premiere Deco pentru decoratiunile de nunta superbe, atat la biserica cat si la sala, pentru buchetul de mireasa si lumanarile minunate! Flori proaspete, imbinate cu gust! Multumiri in special Andrei pentru comunicare si promptitudine la orice ora, deschidere de a ne indeplini dorintele si de a ajunge la nivelul exigentelor noastre! Recomand cu drag!

Pancu Alexandra

Multumim Simonei, Andrei, mamei Andrei si intregii echipe Premiere Deco pentru aranjamentele florale din sala si de la biserica, au fost exact cum am discutat inainte de eveniment. Pentru lumanari, buchete, flori de pus in piept care au venit la ora stabilita la domiciliu. Multumim pentru rabdare, pentru ajutorul enorm cu invitatiile, pentru ideile noi, originale, adaptate cerintelor noastre ! Ne-am inteles foarte bine cu fetele !! Noi recomandam tuturor Premiere Deco!

Filote Anca

Intr-un cuvant: delicios! Decoratiunile din sala de eveniment si din exteriorul acesteia mi-au depasit asteptarile! Iti multumesc, Andra, si multumesc echipei tale super profi! Ati reusit sa-mi oferiti ceea ce mi-am dorit si ceea ce am discutat, dar cu un plus valoare!!

Alexandra Tincu

O echipă foarte profesionistă! Recomand cu mare încredere Premiere Deco pentru o nuntă ca în povești! Andra este #omul provocărilor, deci vă recomand să o provocați pentru a-i testa imaginația și metoda ei de a amprenta evenimentele speciale. Cu siguranță veți descoperi răbdarea și profesionalismul ei și al echipei pe care o conduce.

Mihai Chiperi

Yopsum nec magna fermentum in pharetra orci mollis sit amet odio eu amet mauris ornare dapibus. Morbi pellen tesque vehicula nisi. Nam enim felis apibus egetras consec tetur augue emassa auctort id glavico to amet molestie lorem pulvinar odio eulos amet mauris ornare dapibus.

Tiffany Redwindbusiness owner