Untitled-2

O lume care trăiește, respiră, simte pentru voi și datorită vouă.

 Vă invit la un joc al întrebărilor pentru a găsi răspunsurile care ți se potrivesc.

Premiere

Deco

CINE?

Echipa noastră de profesioniști în arta florală.

 

CE?

Servicii complete pentru evenimentul dvs, pornind de la consiliere pentru ca fiecare detaliu să fie impecabil realizat, continuând cu decorarea sălii în concordanță cu tema și jocurile de culoare dorite, mese de fructe, fântână de ciocolată și candy bar într-o abordare interesantă, asigurarea accesoriilor pentru biserică și gătitul miresei, ajungând la buchetul miresei, lumânări de cununie și la orice alt detaliu menit să contureze un eveniment desăvârșit.

 

CUM?

Toate tehnicile și metodele aplicate își propun să umple de conținut fiecare eveniment și să îi ofere distincția și rafinamentul care îl fac memorabil.

 

CÂND?

Deoarece fiecare discuție cu clienții noștri se transformă într-o consiliere asupra aspectelor tehnice, dar și emoționale ale evenimentului, vă invităm să ne contactați în prealabil pe facebook sau telefon (0740 243 143), în vederea stabilirii unei întâlniri. Veți intra într-o lume a imaginilor și a.. imaginației.

Despre

Premiere Vert

Divizia Premiere Vert este specializată pe proiectarea și design-ul pereților și tablourilor verzi. Acestea pornesc de la cele mai simple elemente luate din natură, și anume – mușchii și lichenii ce pot fi trasformați în ecosisteme de casa, în forme clasice sau artistice, geometrice sau asimetrii. Ei sunt stabilizați, astfel încât sunt foarte ușor de îngrijit, absorb umiditatea din spațiu și o izolează fonic.

Multitudinea de culori și forme lasă frâu liber imaginației, ele putând fi transformate în elemente decorative precum logo-uri, covorașe, rame, tablouri sau chiar pereți verzi. Pentru ca natura hrănește spiritul în cele mai diverse forme, ne-am orientat să o aducem mai aproape de privirea noastră, a tuturor.

Dacă doriți ca spațiul de lucru sau căminul vostru să primească un suflu de prospețime și să vă conecteze cu natura, putem realiza elemente de design conform proiectelor prestabilite, sau putem oferi consultanță în realizarea unui decor verde potrivit spațiului care se dorește amenajat. Premiere Vert vă oferă emoție, pragmatism și sănătate dintr-un singur pas.

Despre

Premiere Flowers

Divizia Premiere Flowers, prin propriul său depozit de flori, vine în întâmpinarea celor care vor să-i surprindă pe cei dragi cu un cadou rafinat. Lumea cadourilor ne deschide o infinitate de opțiuni, care mai de care mai potrivite personalității celor care primesc, ele fiind și o oglinda a celui care oferă.

Cutiile cadou florale sunt create cu atenție și dichis, pentru a fi folosite ca mesager al emoțiilor și gândurilor voastre bune, în momentele speciale sau chiar într-o zi oarecare. De asemenea, acestea pot fi cadoul potrivit și în cadrul unor evenimente corporate, conferințe, sau alte momente desfașurate într-un plan mai oficial.

Colecția de aranjamente florale se distinge de simplele buchete de flori, prin modul său elegant de prezentare, putând fi, în acelasi timp, și un element de decor mult apreciat. Mai mult decât atât, cutia rămâne un souvenir pentru depozitarea obiectelor sau a emoțiilor. Oricum ar fi, noi îi spunem “cutia fericirii” pentru că stârnește numai zâmbete.

NOUL MAGAZIN ONLINE

Alege dintr-o colecție superbă de

Cadouri Florale

URMĂREȘTE-NE PE INSTAGRAM

@premieredecoiasi

SUFLETUL PREMIERE

– Echipa Premiere –

Despre

Andra Ungureanu

Am început conceptul Premiere Deco în urma cu 8 ani, din dorința de a construi ceva cu semnificație pentru oameni, care va face diferența. Am știut atunci că nu e un drum ușor, însa motivația există în interior, să văd oameni fericiți. Și când e cel mai potrivit moment pentru a trăi fericirea la maximă intensitate?

Am decis să ofer toate resursele mele prezente și viitoare în calatoria numită nuntă și am descoperit astfel, ce e dincolo de granițe. Am luat la drum cu mine dedicare, performanță, pasiune, creativitate, pregătire, inovație, dragoste, și am avansat către vise care au crescut și s-au împlinit, la fel cum se împlinesc și visele voastre. Pentru mine, echipa este cea mai prețioasă resursă la drum lung, iar zambetul mirilor și fericirea lor sunt cele mai înalte culmi de atins.

Călătoria mea este parcursă doar împreuna cu voi, iar pasiunea mea este despre a pătrunde dincolo de forme și de flori, în lumea fericirii mirilor, care vine din interior. De aceea, continui să fiu aproape de voi și de nevoile voastre împlinite.

Știu că excelența e importantă pentru voi. În general sau în particular, mereu vreți să străluciți. Și e esential să vii mereu cu ceva unic în orice mediu ai merge. Asta fac și eu, e un fel de a fi. E important ca inovația să aducă beneficii pentru fiecare, prin urmare vă invit să experimentați Premiere Vert și Premiere Flowers, prin care vă deschid o poartă către lumea cadourilor ideale. Cutii florale cu zâmbete, rame și tablouri vii, care te fac să simți natura mai aproape, sunt noutățile pregătite pentru tine, gândite să fie soluții utile în orice situație.

Pornim împreuna la drum spre cele mai interesante descoperiri!

Abonează-te la Newsletter